Gloednieuwe training Medisch rekenen

Moet jij voor jouw opleiding een vette voldoende, of zelfs een 10 halen voor het vak medisch rekenen?

Veel studenten ervaren, vaak ook door strengere regelgeving studiedruk.
Voor sommigen is het lang geleden dat ze zoveel gerekend hebben. Weer anderen raken verstrikt in die vervelende ‘verhaaltjes sommen’.

Voel jij die druk ook? Maak het je zelf makkelijker door onze online training Medisch rekenen te volgen. Je behaalt meer succes, zonder harder te werken.

Wil jij ook je toets medisch rekenen probleemloos halen?

Wat zou jij doen, als je keer op keer je toets medisch rekenen met een onvoldoende afsluit?

Of lig je wel eens wakker, omdat je niet weet hoe jij die ene rot toets medisch rekenen moet halen?

Dan hebben wij goed nieuws voor jou.

Wij hebben een gloednieuwe online training Medisch rekenen, waarin wij alle onderwerpen van medisch rekenen stap-voor-stap behandelen.

Ik weet zeker dat je met mijn vele uitlegvideo's, deze toets super goed gaat maken.

Het behalen van je toets medisch rekenen ligt nu binnen handbereik

Voorkom dat je zelf het wiel moet uitvinden om je opgaven medisch rekenen te snappen.
Leer van onze beste trainer, Teun van Hemel.

Rekenexpert Medisch rekenen

  • Honderden bijlessen medisch rekenen gegeven
  • 96 van de 100 haalt zijn toets
  • Expert bij rekenangst en dyscalculie klachten
  • Rustige stap-voor-stap uitleg, zodat iedereen het begrijpt
  • Loodst de cursist eenvoudig door die lastige 'verhaaltjes sommen'
teun-van-hemel

In de training Medisch rekenen leer je…

Het gebruik van de 'verhoudingstabel' om de meeste opgaven eenvoudig uit te rekenen

Strategisch je ‘verhaaltjes sommen’ te lezen, zonder dat je ‘verzuipt’ in alle tekst

Tips, waarvan je graag gewild zou hebben dat je deze veel eerder had geleerd

Hoe je stap-voor-stap de opgaven foutloos leert op te lossen, waardoor je zelfvertrouwen een enorme ‘boost’ krijgt

Het gebruik van een supertip, die je bij de meeste opgaven van medisch rekenen kunt gebruiken

Nog veel en veel meer…

Ben je het helemaal zat, om al je vrije tijd te stoppen in deze rekenopgaven, terwijl je twijfelt of je ze nu echt snapt.

Verzorgenden IG niveau 3

Voor veel verzorgenden IG is het lang geleden dat ze veel hebben gerekend. Met deze training leer je hoe je opgaven over onder andere oplossingen, infuus en medicatie zonder problemen perfect leert op te lossen.

Verpleegkundigen niveau 4

Ben je onzeker of je het Medisch rekenen nog wel beheerst. Deze praktisch training brengt je weer snel op het niveau. Hierdoor voel je je weer zeker in al het rekenwerk.

De opleiding HBO – verpleegkunde

Veel HBO-studenten moeten voor hun opleiding een 10 halen. Deze studenten zullen complexe medische opgaven moeten kunnen oplossen. Met onze online training leer je alle opgaven heel gestructureerd op te lossen, zonder dat je verdwaalt in alle lappen tekst.

Een ieder die in de zorg werkt en medische handelingen uitvoert

Is het al jaren geleden dat je je intensief bezig hebt gehouden met het medisch rekenen? Met deze basis training ga jij stap-voor-stap door alle onderwerpen, zodat je met veel vertrouwen de meeste medicatieopgaven kunt maken.

Alle kennis en tips heb ik de afgelopen jaren al voor jou verzameld

De afgelopen jaren heb ik honderden bijlessen medisch rekenen gegeven. Inmiddels weet ik waar de meeste cursisten moeite mee hebben.

Ook mijn werk als rekenexpert begeleid ik vele studenten die mogelijk dyscalculie hebben.
Steeds blijkt dat wanneer je voldoende tijd stopt in de basis van het rekenen, dat daarna de meesten het rekenen gewoon leuk beginnen te vinden.

Velen heb ik tips gegeven, heb ik uitgelegd hoe ze die vervelende verhaaltjes sommen kunnen oplossen. Van veel studenten heb ik geleerd dat niet alles vanzelfsprekend is.
Bespaar jezelf die tijd en moeite om dit zelf uit te willen zoeken. Jij kan zo aanschuiven bij deze training en leren waar ik zo’n 10 jaar over heb gedaan.

Wil jij….

Je toets Medisch rekenen met een vette voldoende afsluiten, zonder dat jou dit extra studievertraging kost?

Met zelfvertrouwen deze rekentoets fluitend kunnen maken?

niet al je vrije tijd stoppen in al dat rekenwerk, terwijl je twijfelt of je ze nu echt snapt?

Waarom kiezen voor mij?

Mijn doel is om jou succesvol te laten zijn in het maken van je toets medisch rekenen. Veel onderwijsinstellingen hebben als eis dat je foutloos deze toets moet kunnen maken. Nul fout dus!

Als rekendocent weet ik waar veel studenten tegenaan lopen. In mijn functie als rekenexpert help ik veel studenten die moeite hebben met rekenen. Ook studenten die dyscalculie hebben, of denken dat zij niet kunnen rekenen laat ik zien dat ze veel meer kunnen dan zij denken.

Deze kennis is mijn extraatje ten opzichte van andere rekendocenten.

Je kunt erop vertrouwen dat ik met al mijn kennis, mijn stap-voor-stap uitleg en rustige uitleg gebruik om jou het vertrouwen te geven dat jij wel je opgaven van medisch rekenen kunt maken.

Ervaringen van cursisten

Ik ben niet zo van de zelfpromotie, dus laat ik liever cursisten vertellen wat ze van mijn uitleg vinden…

Holger Zill (Verzorgende IG)

Ik ben geslaagd met een 9,5 op mijn examen medisch rekenen! Alleen met jullie hulp, uitleg en oefeningen in deze online training, is het mij gelukt om voor dit vak te slagen. Ik vind het een super platform als je moeite hebt met het vak medisch rekenen.Alle opgaven worden rustig uitgelegd.

 

Anouk Bakker (verpleegkundige - niveau 4)

Als eerst een 7,5 behaald voor mijn medisch rekenen, helaas is een 10 nodig voor mijn opleiding. Ik ben begonnen met de online training medisch rekenen, doordat ik deze manier van uitleg in combinatie met het medisch rekenen begreep en tegelijker tijd oefensommen maakte werd ik steeds meer thuis in het medisch rekenen. Ik vind de manier van uitleggen en daarbij ook nog de oefensommen een hele fijne manier van leren, zo test je gelijk je kennis. Doordat ik hier volledig mijn focus op had, heb ik onlangs mijn medisch rekenen behaald met een 10.

Shanaya Ramharakh (HBO-verpleegkunde):

De online training is zeker een aanrader.  Op deze manier kreeg ik eerst uitleg in een filmpje, waarna ik vervolgens oefen opdrachten moest maken. Ik kreeg erna ook een uitleg te zien van de vragen, zodat ik steeds beter begreep hoe ik de vragen moest uitwerken.  Ik heb de toets met een 10 gehaald!

Chama benabdelmoumene (HBO - verpleegkunde)

Rekenen is altijd een struikelblok geweest voor mij. En als ik deze toets niet zou halen dan zou ik weer een achterstand oplopen in mijn opleiding. Toen ik aan deze bijlessen begon  dacht ik in de eerste instantie dit zal toch niet lukken omdat het zo vaak is mislukt . Maar door de lessen van Teun die rustig en duidelijk alle stappen met je doorneemt van het medisch rekenen begon ik het steeds beter te begrijpen wat ik moest doen en begreep ik binnen enkele weken sommen die ik al sinds het begin van me opleiding niet begreep  . Ik vond het ook erg prettig dat op eind van de lessen alles wordt getoetst en je zo kon zien hoe ver je ervoor staat en ook kreeg ik super goede tips die me hebben geholpen tijdens het maken van de toets. Door de stappen die je leerde en het geduld dat je met me had en het vertrouwen dat je in me had. Kreeg ik ook eindelijk wat meer het zelfvertrouwen terug dat is was verloren. En had ik er eindelijk wat meer vertrouwen in dat ik deze toets zal halen   En heb ik deze toets eindelijk gehaald met een 10!!   nogmaals super bedankt Teun.    Ik raad deze bijles aan iedereen aan.

Chirine (HBO verpleegkunde)

Hoi Teun, ik heb net mijn medisch rekenen tentamen gemaakt (eerste kans) en heb een 10 gehaald! Ik dank u wel voor de super goede bijles!!

Kies je online cursus

Cursus Verzorgende IG – 3

doctor is setting oxygen valve

Cursus Verpleegkundige – 4

Verpleegkundig rekenen - injectienaald en medicatie

Cursus HBO - verpleegkunde

Syringe and pump machine pumping milk to premature newborn baby, NUCU ward at the hospital